Képgalériám

   Több, mint 2500 fotóval.

    riczugabi.fotoalbum.hu

      Legfrissebb galéria:         

          Budapest 2014

Facebook

Kövesd a blogom Facebook oldalát! Itt leghamarabb értesülhetsz a friss posztokról és olvashatod az általam fontosnak vélt híreket a közlekedés világából.

Címkék

2012.04.12. 20:17 riczugabi

Terelt útvonalon a Tisza Expressz!

Javában zajlik a pályafelújítás a 100-as vonalon Szajol és Püspökladány között, melynek keretében megújulnak az állomások, a felsővezeték és biztosítóberendezés is, a pályát pedig 160 km/h-s sebességgel való közlekedésre teszik alkalmassá. Ez okból kifolyólag a Tisza Nemzetközi gyorsvonat terelt útvonalon éri el végállomását: Nyíregyháza- Debrecen- Szolnok útvonal helyett, a 80-as vonalon Szerencs- Miskolc Tiszai- Füzesabony útirányon át. Különleges alkalom, amely eredetileg április 15.-ig tartott volna, de módosítás után egészen május 19.-ig fenn áll. Én is kaptam az alkalmon és az alábbi videót készítettem, stílusosan Tisza a Tiszain:

 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés máv vonat miskolc vasút mozdony


A bejegyzés trackback címe:

https://riczugabi.blog.hu/api/trackback/id/tr324394501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása