Képgalériám

   Több, mint 2500 fotóval.

    riczugabi.fotoalbum.hu

      Legfrissebb galéria:         

          Budapest 2014

Facebook

Kövesd a blogom Facebook oldalát! Itt leghamarabb értesülhetsz a friss posztokról és olvashatod az általam fontosnak vélt híreket a közlekedés világából.

Címkék

2012.05.02. 21:52 riczugabi

Ismét ideiglenes forgalomban a BKV Citarói

Előző - a BKV új szerzeményeit bemutató- cikkben említettem, hogy lassan elkezdődik a Mercedesek honosítása. Ennek azonban egy újabb fordulat vetett gátat. Április 30-án ugyanis lejárt a Nógrád Volán alvállalkozói szerződése, ezzel együtt sok busz kiesett a napi forgalomból. A BKV ezt az új, de még honosítatlan Mercedesek újbóli, de ismételten csak ideiglenes forgalomba állításával hivatott pótolni. Ezáltal május elsején a járművek meg is jelentek Budapest utcáin.

(Fotó: BKK Facebook oldala)

A beharangozás semmi színvonal romlást nem vetített elő. De, mint tudjuk a puding próbája mindig az evés. A hirtelen jött nagy meleg felkészületlenül érte a céget, így a légkondicionálók csődöt mondtak, hatékonyságuk sokkal maradt az elfogadható alatt. Nyitható ablak híján szaunává változtak ezek az egyébként remek járművek. Ennek eredményeként előfordultak rosszul létek is sajnos. Reméljük találnak megoldást a problémára és őszintén örülhetünk az új szerzeményeknek.

UPDATE:  Tegnapi utaspanaszok kivizsgálása után bizonyos lett, hogy a buszok több, mint a felében nem működik megfelelően a klímaberendezés, ennek nyomán Vitézy Dávid utasítására, már éjszaka elkezdték a berendezések megfelelő karbantartását, hogy holnap ne ismétlődjenek meg a mai kellemetlenségek. -2012.05.03.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés bkv mercedes busz citaro bkk


A bejegyzés trackback címe:

https://riczugabi.blog.hu/api/trackback/id/tr984485199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása