Képgalériám

   Több, mint 2500 fotóval.

    riczugabi.fotoalbum.hu

      Legfrissebb galéria:         

          Budapest 2014

Facebook

Kövesd a blogom Facebook oldalát! Itt leghamarabb értesülhetsz a friss posztokról és olvashatod az általam fontosnak vélt híreket a közlekedés világából.

Címkék

2012.07.15. 19:45 riczugabi

Nyílt nap az MVK ZRt-nél

Idén is megrendezésre került a ma már hagyománnyá vállt nyári nyílt nap a cég központi telephelyén, ami az idén július 13-án pénteken volt. Az időjárás kegyes volt, el volt ugyan borulva, de az esőt szerencsére megúsztuk. A délután 2-kor kezdődő nyílt napon a látogatók megtekinthették a cég jelenlegi és nosztalgia járműveit (Ikarus 31 és 620). Természetes megtekinthető volt a pár napja már magát megmutató 100-as Bengáli is. Mindenki kipróbálhatta mit lát a sofőr a vezetőülésből, gyerekek és felnőttek egyaránt. Idén sem maradhatott el a totó, aminek az első három helyezettjét díjazták. Az első fél 3-kor kezdődő totó témája a Zöld Nyíl és az autóbusz viszonylatok voltak. Első helyezettje, egy egyedi díszdobozba elhelyezett miskolci síndarabot nyert. A többi dobogós MVK-s ajándékcsomaggal lett gazdagabb.

nyiltnap2012

(Sorakoznak a kipróbálható járművek)

Második totó már egy KRESZ-teszt volt. Aki a legügyesebben töltötte ki, autóbusz vezetést nyert a telephelyen belül. A dobogósok pedig az előzőekhez hasonlóan ugyancsak ajándékcsomagot nyertek. Látogatóknak lehetőségük volt előzőeken túl, korábban megszűnt, vagy módosított járatok viszonylatjelzőit megvásárolni, amelyek fogytak is rendesen. Tapasztalataim szerint legnépszerűbbnek, a 2006 utolsó napján megszűnt 101-es volt. A rendezvény alatt, a pár éve kiégett, de helyrehozott 042-es Neoplannal tettek egy kört a buszmosóba is, érdeklődőkkel a fedélzetén. Látottak alapján mindenki jól érezte magát, következő nyílt nap valószínűleg szeptemberben, a mobilitási héten lesz esedékes. A rendezvényen készült képeket hamarosan megtalálhatjátok a folyamatosan frissülő képgalériámban.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés busz miskolc mvk neoplan


A bejegyzés trackback címe:

https://riczugabi.blog.hu/api/trackback/id/tr654658403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása